ENTREVISTA EN ‘SESSIÓ GOLFA’ DE À PUNT MEDIA

Viatgem fins als Estats Units d’Amèrica i parlem de les seues pel·lícules, la seua bandera i de com funcionen les propines allí. Qui coneix molt bé les Amèriques són Ana Ramón i Cristina Vivó, les nostres convidades, amb qui tenim el plaer de parlar junt amb els cinistes Aurea Ortiz, Yuri Aguilar i Sixto Garcia. Elles són la directora i la productora del documental valencià ‘Almost ghost’, que explora la desaparició dels pobles fantasma a través de la Ruta 66 dels Estats Units. Concretament, l’obra recorre els estats de Califòrnia, Arizona, Nou Mèxic, Texas, Oklahoma, Kansas, Missouri i Illinois per a retratar els pobles que van renàixer i sobreviure a la descatalogació de la Ruta 66 l’any 1985. Maria Maroto ens acompanya un dilluns més per a parlar, aquesta vegada, de l’últim capítol de ‘La Forastera’, i com Lola i Josep per fi ens han donat un moment romàntic, i molt més.

PODCAST COMPLETO